Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε ένα σωστό και σύγχρονο λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο. Στηριζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση, την οργανωτική μας ικανότητα, την εμπειρία και τη συνέπειά μας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η σωστή σχέση και η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να επιτυγχάνουμε τις πιο σωστές και συμφέρουσες λύσεις για τις επιχειρήσεις. Παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση που δίνει στους πελάτες μας σαφή γνώση των  θεμάτων που τους αφορούν και προτείνουμε συμφέρουσες διεξόδους να τα αντιμετωπίσουν. Έτσι με έγκαιρη δραστηριοποίηση και έξυπνους ελιγμούς, η επιχείρηση θα έχει και οικονομικά οφέλη και προοπτική για λειτουργική εξέλιξη.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Τις υπηρεσίες που παρέχουμε, τυπικά τις ταξινομούμε στις πιο κάτω κατηγορίες: λογιστικές υπηρεσίες, φορολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μισθοδοσίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, και επειδή γνώμονάς μας είναι πάντα το όφελός σας τώρα στις δύσκολες εποχές, οι τιμές μας είναι απόλυτα λογικές, ώστε να μην μπουν εμπόδιο στην συνεργασία μας.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Η κατάρτιση πανεπιστημιακού επιπέδου και η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση μεταφράζονται σε εγγύηση και ασφάλεια.

Έχουμε τη δυνατότητα να εμπιστευθείτε την πορεία της επιχείρησης σας πάνω μας. Με τη δική μας βοήθεια ο αγώνας σας θα μετουσιώνεται σε θετικό αποτέλεσμα.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια σε κάθε σας βήμα.

Η συνέπεια μας δίνει ευχάριστο χρώμα στη συνεργασία μας και κάνει τα δύσκολα ευκολότερα.

Αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας, προσαρμόζουμε τις τιμές μας, ώστε παράλληλα με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, να είστε ικανοποιημένοι και από το κόστος αυτών.

Σε τελική ανάλυση, ο κάθε ιδιώτης επιδιώκει το δικό του όφελος. Εμείς γι’ αυτό είμαστε εδώ. Στηριζόμενοι στις γνώσεις και τη μεθοδικότητά μας και εμπνεόμενοι από την επιθυμία να σας δούμε ικανοποιημένους, σας παρέχουμε υπηρεσίες με μοναδικό στόχο το δικό σας όφελος, το δικό σας κέρδος.

espa